Elcigg var något nytt och spännande

Min hälsa blivit bättre och jag har blivit piggare sedan jag började med elcigg.

Jag har sedan många många år tillbaka varit väldigt cigarett beroende och har tänkt länge på att sluta att röka. Men det har aldrig gått så bra med tanke på att jag fortfarande röker.

En dag

så kom en av mina polare Max över som jobbar på Microsoft där jag också jobbar som konsult. Och frågade mig om jag skulle testa hans elcigg som han hade börjat att använda. Jag tänkte väl varför inte och tog en ciggrunda med hans ecigg. Vart väldigt förvånad då jag märkte att elcigg funkar ju precis lika bra som att röka en cigarett. Fast med mycket godare smak osv. 

Elcigg
Alien

När jag kom tillbaka så sa jag till Max att det här skiten var ju as bra. Så jag gick in på en hemsida och beställde en Alien 85 elcigg. Med tropisk smak på e-juicen och började röka e cigg på heltid. 

Och nu när jag skriver det här har jag rökt elcigg

i 2 år och tycker att både min hälsa men också min hygien är mycket bättre. Luktar inte lika äckligt om mina kläder osv. Samt att jag har en allmänt bättre kondition och det är på grund av min ecigg. Och en annan positiv effekt av att jag lagt tobaksciggen på hyllan. Och börjat med elcigg är att jag har blivit piggare och orkar mera nuförtiden. Dessutom sover jag mycket bättre och är mer utvilad.

Elcigg

Så nu på jobbet går jag och Max runt varje rast vi tar och röker på en varsin elcigg. Och har aldrig mått bättre. Tack ecigg för att det finns en sån här bra produkt som verkligen kan slå ut cigarretter. Och samtidigt ha samma typ av effekt. Elcigg är något som alla tobaksrökare borde prova på för att få en bättre hälsa och livskvalitet.