Cannabis e-juice hjälper mot smärta

Jag har varit funktionsnedsatt hela mitt liv och levt med en otrolig smärta, men med cannabis e-juice. Har smärtan avtagit och blivit avsevärt mindre plågsam.

Cannabis

Jag brukar inte vanligtvis gnälla

över min smärta men den senaste tiden har jag haft ohållbar smärta. Och samtidigt så är jag tobaksanvändare vilket är en extremt dålig kombination för en sån lever med konstant smärta. Men jag visste att jag inte kan vara utan nikotinet. Så jag började söka efter något som innehåller nikotin och kunde samtidigt underlätta för någon med extrema smärtor. 

Det var då jag stötte på cannabis e-juicen som visade sig vara rätt stark styrka på nikotinet. Men den var dessvärre också väldigt dyr, men jag tänkte att jag ändå måste ge detta en chans. Och se om vi kan få någon skillnad på situationen som jag befann mig i. 

Jag beställde

2 cannabis e-juice flaskor och började använda dem samma dag som jag fick hem dem. Jag visste inte riktigt vilka förväntningar jag skulle ha på detta men redan efter två dagars användning. Började jag känna en enorm skillnad i mina smärtor. Det var lättare att sova på nätterna och stressnivån gick dessutom ner samtidigt. Så nu kan jag säga att jag kan börja använda cannabis ejuicen mycket oftare. Samt att allt annat känns mycket lättare. Än vad det tidigare har gjort. Så som tex att när jag rullar i min rullstol så känner jag knappt av smärtorna längre. För första gången på länge fick jag en sömn på hela 8 timmar. det var verkligen inte igår det hände. 

Många kan tycka att det verkar simpelt men det kan jag säga. Att det är det verkligen inte för någon i min situation. Cannabis e-juicen har förändrat mitt liv till det bättre. Vilket var en positiv slump som jag kommer vara evigt tacksam över.